Sinds 2003!

Sinds november 2003 is Roho Products actief op het gebied van web development.

Roho Products al 10 jaar acief!

Roho Products al 10 jaar acief!

KISS

Vanuit de filosofie dat het niet altijd maar moeilijk hoeft, kiest Roho Products voor het KISS principe. KISS staat voor Keep It Simple, Stupid. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Met andere woorden: met eenvoudige middelen een maximaal effect bereiken. Daardoor hoeft het ook niet allemaal duur om een goede website te maken en onderhouden.  Door gebruik maken van open source oplossingen houdt de kosten laag en doordat oplossingen als WordPress door een grote community wordt ondersteund is de kwaliteit ervan gewaarborgd.

Ontwikkelingen volgen

Daarnaast zijn er op dit moment heel veel interessante ontwikkelingen gaande op het gebied van web ontwikkeling. Websites worden al lang niet meer alleen op een PC bekeken, maar ook op smartphones, tablets en TV’s. Misschien binnenkort ook op horloges!

Daarnaast past de technologie zich razendsnel aan deze veranderende omstandigheden en door deze ontwikkelingen op de voet te volgen kan Roho Products zich blijven verbeteren en haar klanten steeds vooraan laten meelopen.

Op naar de volgende 10 jaar!

Nu en in de toekomst zal Roho Products voor haar klanten zich blijven inspannen om goede diensten te leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Proost!