Functioneel web design

Roho Products heeft gedegen ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites. Websites waarin met relatief eenvoudige middelen professionele resultaten worden bereikt. Of volledig automatische web sites die gestuurd worden m.b.v. een database en een content management systeem, waarmee uzelf op eenvoudige wijze de website kan onderhouden.

Functioneel

De eerste randvoorwaarde aan een website is dat deze bruikbaar is voor het doel waarvoor deze is ontworpen. Een bezoeker moet er de informatie kunnen vinden, die hij of zij nodig heeft. U, als aanbieder van de website heeft uiteraard ook een doel: de bezoeker moet klant bij u worden (of blijven).
Er moeten dus voldoende aantrekkelijke hapjes zijn om de bezoeker op uw site te houden.

Gebruik het juiste gereedschap

Het is lang niet altijd nodig om met zware middelen aan de slag te gaan om een goede website te maken. In de eenvoud herkent men de meester is een lijfspreuk die van toepassing is op de benadering van Roho Products. Niet direct grijpen naar de nieuwste technieken als je met de oude gereedschappen prima resultaten kunt bereiken. Vaak met veel minder inspanning en dus minder kosten.

Door een eenvoudige opzet van uw web site te kiezen haalt u een snel resultaat.

Dat betekent echter niet dat we de nieuwste technieken niet volgen of omarmen. Maar we gebruiken ze alleen als ze ook daadwerkelijk iets toevoegen aan de functionaliteit van uw website.

Ontwerp

Het ontwerp van uw site moet aansluiten bij uw huisstijl en bij de klanten die u heeft. Daarbij moet u zich ook afvragen hoe die klanten uw web site bekijken:

  • op een computer?
  • op een mobiele telefoon of smartphone?
  • op een tablet?
  • op een TV?

Door te kiezen voor een algemeen aanvaarde standaard, zal deze site ook in de toekomst goed te zien zijn op elk platform in elke huidige of nieuwe browser. Ook maakt het uiteraard verschil of u een louter informatieve site wil maken (zoals deze voor een groot deel) of een interactieve waarbij gezocht kan worden, naar bijvoorbeeld beschikbaarheid of prijs van een bepaald product.

Kortom er zijn veel verschillende aspecten om rekening mee te houden. Teveel om hier op te noemen, maar als u belangstelling heeft wisselen we daar graag eens, vrijblijvend, van gedachten over.