Betaalbaar web design

Een website hoeft helemaal niet duur te zijn!

Uit vele onderzoeken komt steeds duidelijker naar voren dat het Internet ook voor het MKB een interessant medium is geworden.
Enerzijds om zelf informatie te vinden, maar ook als eenvoudig en snel middel om klanten te bereiken. Roho-Products heeft gemerkt dat er bij veel bedrijven behoefte bestaat om zich op het Internet te presenteren met een eigen web-site.

Goedkoop web site ontwerp voor uw bedrijf

Toch bestaat er vaak enige huivering om de stap te zetten. Met name de zogenaamde hoge prijs houdt velen tegen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Speciaal voor de bedrijven die nu de stap willen gaan maken heeft Roho-Products een goedkoop basis pakket ontworpen.
Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een website gebaseerd op WordPress; een open source Content Management Systeem, waarmee u zelf op eenvoudige wijze de inhoud van uw website kunt beheren.
 • Hulp bij het opzetten van een viertal kant en klare pagina’s, bijvoorbeeld:
  1. De welkomst pagina.
  2. Een pagina met meer informatie over uw bedrijf, geschiedenis,adres, etc.
  3. Een pagina met informatie over uw producten of diensten.
  4. Een contact formulier waarmee vragen gesteld kunnen worden.
 • Het basis ontwerp wordt aangepast aan uw huisstijl.
 • Wij helpen u bij het zoeken naar een domein-naam en eengeschikte host.

Dit basis pakket is uiteraard door u zelf uit te breiden met meer pagina’s, zonder dat dat meteen veel geld hoeft te kosten. Wij geven een instructie en een eenvoudige handleiding hoe u dit zelf kunt doen met WordPress.

Hoe gaat het in zin werk?

Om te beginnen is het handig om eens te kijken naar de portfolio te kijken om een indruk te krijgen van wat we al hebben ontwikkeld. Deze verzameling wordt geregeld uitgebreid met nieuwe websites.

Indien u belangstelling heeft voor ons aanbod, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen of door te bellen: 06 – 40196375.

Kortom er zijn te veel verschillende mogelijkheden om hier op te noemen, maar als u belangstelling heeft wisselen we daar graag eens van gedachten over.