Website

Roho-Products heeft gedegen ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites. Een website waarin met relatief eenvoudige middelen professionele resultaten worden bereikt. Of een volledig automatische website die gestuurd wordt m.b.v. een database.

Functioneel

De eerste randvoorwaarde aan een website is dat deze bruikbaar is voor het doel waarvoor deze is ontworpen. Een bezoeker moet er de informatie kunnen vinden, die hij of zij nodig heeft. U, als aanbieder van de website heeft uiteraard ook een doel: de bezoeker moet klant bij u worden (of blijven). Er moet dus voldoende aantrekkelijke hapjes zijn om de bezoeker op uw site te houden.

Het is lang niet altijd nodig om met zware middelen aan de slag te gaan om een goede web-site te maken. In de eenvoud herkent men de meester is een lijfspreuk die van toepassing is op de benadering van Roho Products. Niet direct grijpen naar de nieuwste technieken als je met de oude gereedschappen prima resultaten kunt bereiken. Vaak met veel minder inspanning en dus minder kosten. Door een eenvoudige opzet van uw web site te kiezen haalt u een snel resultaat.

Het ontwerp van uw site moet aansluiten bij uw huisstijl en bij de klanten die u heeft.  Particulieren en zakelijke klanten zijn verschillend en vergen dan ook verschillende aanpak. Veel websites worden steeds vaker via en smartphone of een tablet bezocht. Niet elke website is daarop berekend.

Door te kiezen voor een algemeen aanvaarde standaard, zal uw website ook in de toekomst goed te zien zijn op elk platform in elke huidige of nieuwe browser.

Ook maakt het uiteraard verschil of u een louter informatieve site wil maken (zoals deze) of een interactieve waarbij gezocht kan worden, naar bijvoorbeeld beschikbaarheid of prijs van een bepaald product. Kortom er zijn veel verschillende aspecten om rekening mee te houden. Teveel om hier op te noemen, maar als u belangstelling heeft wisselen we daar graag eens, vrijblijvend, van gedachten over.