Applicatie ontwikkeling

Behalve het ontwerpen van hoe uw website eruit ziet, zorgen we ook voor de technische implementatie en eventueel maatwerk ontwikkeling die daarvoor nodig.

Aanpassen of nieuwbouw?

Vaak zijn de wensen van een klant voor een groot deel al aanwezig in standaard oplossingen en is het slechts de laatste paar procent waar maatwerk voor nodig is. Hoeveel werk die paar procent uiteindelijk is, hangt af van de situatie.

Dat bepaalt ook heel sterk de oplossing die gevonden of gemaakt moet worden. Roho Products gelooft sterk in het zoeken naar beproefde oplossingen en die op creatieve manier gebruiken om die toe te passen op uw situatie. Op deze wijze is volledige nieuwbouw veelal niet nodig.

Open source

Open source toepassingen worden door een gemeenschap van toegewijde ontwikkelaars gebouwd en veelal zijn deze van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn deze toepassingen door de vrijelijk verkrijgbare broncode eenvoudig aan te passen.

Eén van de voorbeelden van een zeer goed open source pakket is WordPress. Van oorsprong een platform voor mensen die blogs schrijven, maar tegenwoordig veel meer dan dat. Door de talloze uitbreidingen erop is het mogelijk om er webwinkels en bedrijfswebsites op te baseren.

Roho Products heeft inmiddels al verschillende websites gebouwd met WordPress.

Ook deze website draait op basis van WordPress.

Microsoft .NET

Roho Products heeft ook ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft .NET Framework. Bij diverse bedrijven is op langere of kortere tijd binnen projecten als developer gewerkt aan uiteenlopende applicaties.

Zo is er meegebouwd aan applicaties voor gemeenten, verzekeringsbedrijven, belastingdienst en uitgevers. Daarbij is een zeer brede visie opgebouwd over hoe dergelijke applicaties gebouwd kunnen worden en hoe projecten daarom heen opgezet moeten worden.

Roho Products zet deze kennis graag in bij het realiseren van uw projecten.